Norge, Sverige og Bornholm tur.

I sommer gik turen en tur til Arendal og Oslo i Norge videre til Göteborg i Sverige for tilsidst at ende på Bornholm.

Ture forgik i bil og startede med at køre over broen til sverige og videre til strømstad, for at sejle over til Norge, og køre videre der fra.

I Arendal gik turen blandt andet forbi Arendal sommerfuglepark, hvor der selvfølgelig var sommerfugle at kigge på men også en del krybdyr, et lille hyggeligt sted, hvor den stolte ejer, viste sine dyr frem til folk, og børn og voksne kunne få lov til at røre ved slanger og øgler og det han kom til os og spurgte om vi ville røre slangen som var en Boa constictor, takkede vi pænt nej tak, og sagde ”vi har selv to der hjemme” hvor efter ejeren skyndte sig at tysse på os for i Norge må man ikke holde krybdyr, så vi måtte skynde os at fortælle vi var fra Danmark. Arendal bød også på en masse steder hvor jeg kunne tage nogle billeder.

Fra Arendal gik turen videre mod Oslo, på ture, gik det igennem et flot landskab, der var hver at stoppe op og kigge på, og tage billeder af, før vi kom til Oslo, blev der gjort stop, ved Kongsbergminen, som er en gammel sølvmine der het klart er et besøg hver.

I Oslo blev der også set og taget billeder af operahuset, statuer, springvand en gadegøjler og meget andet, turen gik også en tur forbi Osla reptilpark, som mest af alt bare var en stor herreskabslejlighed der var idrettet til terrarie, ikke noget vildt og prangende men meget flot.

Efter Oslo gik turen videre til Bornholm, men for ikke at skulle køre mange hundrede km og skulle op kl. 03 om natten, så blev der overnattet en dag i Göteborg, hvor den om aftenen stod på Liseberg forlystelsespark, hvor der var nogle ret vilde forlystelser.

Fra Göteborg gik turen så med Ystad hvor der så skulle sejles til Bornholm.

©2009 Henrik Nielsen - E-mail. HenrikNielsen80@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net